7 de maig 2010

Sabem envellir? - 21 de maig - Las Chicas de la Lencería

Títol original:

Herbstzeitlosen, Die

Gènere:

Comèdia

País:

Suïssa

Durada:

90 minuts

Estrena a Espanya:

9 Maig 2008

Direcció:

Bettina Oberli
I
nterprets:
Stephanie Glaser Hanspeter Müller Heidi Maria Glössner Lilian Naef Annemarie Düringer Monika Niggeler Monica Gubser Manfred Liechti Peter Wyssbrod Alice Bruengger Ruth Schwegler


Sinopsi:

Martha no ha pogut superar la mort del seu marit i tracta de trobar un significat a la seva vida. Les partides de cartes amb les seves amigues Lisi, Hanna i Frieda han perdut la seva alegria i es planteja realment què fer amb la seva vida. Una nit, es va a dormir pensant morir-se. Però la destinació sembla tenir altres plans per a ella.
Preocupades per Martha, les seves tres amigues la convencen, a pesar dels seus 80 anys, de fer realitat el seu somni de ser modista. És llavors quan decideix obrir una botiga de roba interior femenina, moderna i amb tocs eròtics, on destaquen els suggeridors dissenys que ella mateixa imagina.
Aquest fet donarà un gir radical a la vida de totes les dones, submergides en l'ambient provinciano d'una comarca paradisíaca, però avorrida. Hi ha revolada en el poble i els pilars d'aquesta comunitat conservadora tremolen amb la inesperada novetat...
Molta gent no veu amb bons ulls els escandalosos canvis, que suscitaran reaccions inesperades. Però les noies de la lencería no es deixaran intimidar tan fàcilment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Participa, comenta, proposa... és un espai de debat.